Γραμματεία Εκδόσεων:

 • Αθήνα_18120: Παπαρρηγοπούλου_7
 • Tηλ:_(+30)_2103313713

Καθημερινά:

 • Δευ–Παρ: 9πμ – 8μμ
 • Σάββατο: 9πμ – 3μμ
 • Παραγγελίες με email
 • Αποστολές με BoxNow

Δήλωση Υπαναχώρησης-Επιστροφής

Θα ανταποκριθούμε στο μήνυμά σας, το συντομώτερο δυνατόν.

 • Παρακαλούμε, να συμπεριλάβετε στα παρακάτω πεδία τα εξής βασικά στοιχεία:
 1. Πεδίο “Θέμα” > ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από Παραγγελία … (ημερομηνία παραγγελίας ή/και αριθμός παραγγελίας)
 2. Πεδίο “Δήλωση” > Σημειώστε αν θέλετε να αντικαταστήσουμε είδη της παραγγελίας σας με άλλα είδη και ποια.
 3. Αν δεν ισχύει το (2), σημειώστε με ποιο τρόπο μάς επιστρέφετε είδη της παραγγελίας σας που σας παραδώσαμε.
 • Κάνετε επιστροφή μέσω “Box-Now” στη διεύθυνσή μας “Παπαρρηγοπούλου 7, Αθήνα 18120“, παραλήπτης “Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής, Νίκος Βαγιακάκος“, κινητό τηλέφωνο “6944-187060” και Email “orders@alfavitozois-ekdoseis.gr“.
 • Τέλος, διαβάστε προσεκτικά τις δύο Δηλώσεις (κάτω από τη φόρμα) ΠΡΙΝ πατήσετε το κουμπί “ΥΠΟΒΟΛΗ”.
ΕΣΕΙΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΕΜΕΙΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
 1. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει τους σχετικούς όρους για Επιστροφές Χρημάτων & Ειδών, που υπάρχουν αναρτημένοι στον ιστότοπο των Εκδόσεων Αλφάβητο Ζωής & Εκδόσεων Βιονόησυς (ΑΒΖ), περί του δικαιώματός μου για επιστροφή προϊόντος.
 2. Μπορώ να υπαναχωρήσω από τη σύμβαση, εντός 14 ημερών από την παράδοση των ειδών και να σας επιστρέψω όλα τα είδη της παραγγελίας, με δικά μου έξοδα, εντός 14 ημερών από την ημέρα που δηλώνω ότι υπαναχωρώ (μέσω email ή δελτίου επιστροφής).
 3. Στην περίπτωση αυτή, θα αποστείλω τα είδη (καλά συσκευασμένα) μέσω της BOX-NOW στη διεύθυνση “Παπαρρηγοπούλου 7, Αθήνα 18120, υπόψη: Νίκου Βαγιακάκου“.
 4. Γνωρίζω, ότι πρέπει να διατηρήσω την απόδειξη επιστροφής των ειδών, που θα εκδώσει η BOX-NOW.
 5. Φέρω ευθύνη για μείωση της αξίας των ειδών λόγω χειρισμού μη απαραίτητου για τη δοκιμή τους. Το είδος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.
 6. Δεν επιστρέφονται αποσφραγισμένοι φορείς οπτικοακουστικών εγγραφών και λογισμικού (CD, DVD κλπ).
 7. Μπορώ, εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας μου, να αντικαταστήσω οποιοδήποτε είδος της παραγγελίας με άλλο είδος, χωρίς να χρεωθώ με νέα έξοδα αποστολής.
 • Σας γνωστοποιώ ότι αποστέλλω την παρούσα Δήλωση σε εσάς εντός της νόμιμης προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών (κατά το Νόμο 2251/1994 ή ως ορίζει η εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία), ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησής μου από την προαναφερόμενη σύμβαση επιστρέφοντας τα προϊόντα.
 • Δεσμεύομαι να σας αποστείλω τα είδη που έλαβα από εσάς άμεσα και σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς τα παρέλαβα από εσάς, ευθυνόμενος για πιθανές ζημιές ή φθορές σε αυτά ή την καταστροφή τους ή κλοπή τους, μέχρι την παραλαβή από εσάς από τη δεματοθυρίδα της BOX-NOW.
 1. Εμείς, εντός 14 ημερών από τότε που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση (μέσω e-Mail που μάς στείλατε ή μέσω της παρούσας Φόρμας)  μπορούμε να σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε για την παραγγελία σας, μέσω e-Banking στον λογαριασμό σας.
 2. Δικαιούμαστε να μην εκτελέσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρι να παραλάβουμε τα είδη ή να λάβουμε απόδειξη της επιστροφής αυτών (όποιο συμβεί πρώτο).
 3. Παρακαλούμε, δηλώστε μας στην παραπάνω Φόρμα Υπαναχώρησης & Επιστροφής, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ όταν παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα είδη:
 • Να εκτελέσουμε την επιστροφή των χρημάτων που μάς καταβάλατε για την παραγγελία σας (συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των εξόδων αποστολής σας μέσω BOX-NOW) – ή
 • Να τα αντικαταστήσουμε (με συμψηφισμό των τιμημάτων) με άλλα είδη ή προϊόντα και αποστολή τους χωρίς να σας χρεώσουμε νέα έξοδα αποστολής.