Η τέχνη του αλχημιστικού έρωτα

Γράφει ο Μιχαήλ Καρπαθίου, συγγραφέας του βιβλίου “Σεξουαλική Αλχημεία”

  • Η σεξουαλική σχέση είναι σαν το νερό και τη φωτιά. Το νερό και η φωτιά ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθούν, μπορούν είτε να σκοτώσουν τον άνθρωπο είτε να τον προωθήσουν.
    Η τέχνη του αλχημιστικού έρωτα εμπεριείχε ένα βασικό στοιχείο για τους άνδρες: το σταμάτημα της εκσπερμάτισης. Το σταμάτημα όμως της εκσπερμάτισης δεν πρέπει να συγχέεται με το σταμάτημα του οργασμού. Η μέθοδος της σεξουαλικής αλχημείας παρέχει ένα μοναδικό και ανώτερο είδος οργασμού, ο οποίος ονομάζεται «οργασμός της κοιλάδας», επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της μακράς ερωτικής πράξης και συμβαίνει με τα παράλληλα ανοίγματα των ενεργειακών κέντρων στον άνθρωπο. Ο οργασμός γίνεται ένα ολικό γεγονός και αγκαλιάζει κάθε κύτταρο του σώματος.
  • Η Ένταση είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί σε πνευματική αφύπνιση… Όταν δύο εραστές βρίσκονται σε βαθύ σεξουαλικό οργασμό, λιώνουν ο ένας μέσα στον άλλο. Η γυναίκα δεν είναι πια γυναίκα. Ο άνδρας δεν είναι πια άνδρας. Γίνονται ακριβώς όπως ο κύκλος γιν και γιανγκ. Τώρα, σαν κύκλος, δονούνται μαζί, πάλλονται. Οι καρδιές τους δεν είναι πια χωριστές! Έχουν γίνει μια μελωδία, μια αρμονία! Είναι η ωραιότερη μουσική που υπάρχει. Το ζευγάρι που ασκεί την τέχνη αυτή, θα παρατηρήσει ξεκάθαρα ότι ο ερωτισμός του αυξάνεται τόσο πολύ, που αισθάνεται πώς έχει γίνει επανάσταση! Οι εραστές γίνονται μια γεννήτρια που παράγει τεράστιες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Η ερωτική πράξη θα μπορεί να συμβαίνει πολύ πιο συχνά, με μεγαλύτερη ένταση και τεράστια οφέλη για την υγεία.
  • Ακόμα όμως κι αν η εκσπερμάτιση συμβεί για τον άνδρα, δεν είναι κάτι απαγορευμένο, εφόσον έχει προηγηθεί η κατάλληλη άσκηση. Γιατί δεν μας ενδιαφέρει το σπέρμα αυτό καθαυτό, αλλά η ενέργεια που αντλούμε σαν ατμό προς τα πάνω, από τα σεξουαλικά κέντρα προς τον εγκέφαλο και τα ζωτικά όργανα. Η διαδικασία συμπληρώνεται με την ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ των εραστών κατά τη διάρκεια του συντροφικού διαλογισμού που ακολουθεί την ερωτική πράξη.
  • Αυτή η ισχυρότατη απελευθέρωση και ανταλλαγή ζωτικής ενέργειας είναι τα θεμέλια του ανθρώπινου έρωτα και της ανθρώπινης ευτυχίας. Αφυπνίζοντας την ποιότητα αυτή, βιώνεται η δύναμη που υπάρχει πίσω από τη βιολογική και πνευματική εξέλιξη της ανθρώπινης ψυχής – αυτό είναι το λεγόμενο Ξύπνημα της Κουνταλίνι.
  • Η αιτία που οι διδασκαλίες αυτές στο παρελθόν παρέμεναν μυστικές για τόσους αιώνες ήταν ότι η ανθρωπότητα από ψυχολογικής άποψης δεν ήταν έτοιμη να τις δεχθεί και να τις αφομοιώσει. Στις μέρες μας όμως οι καιροί είναι έτοιμοι να δεχθούν την ερωτική πράξη σαν μία φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία. Το παράδοξο είναι ότι ενώ οι διδασκαλίες αυτές είναι ανατολικές, η έκρηξη της αποδοχής έχει έρθει από τη Δύση. Ο Φρόιντ, ο Γιούνγκ, ο Ράιχ έχουν προετοιμάσει το έδαφος κι έχουν βάλει τη βάση για την ανάπτυξη, καθώς η δυτική ψυχολογία έχει φτάσει στο συμπέρασμα ότι η βασική παραφροσύνη του ανθρώπου είναι συνδεδεμένη με το σεξ και τη στάση που κρατά απέναντι του.

 

  • Καθώς διανύουμε την εποχή όπου αυξάνεται η ανθρώπινη συνειδητότητα, αυτές οι διδασκαλίες ξαναεμφανίζονται, σαν δέσμες Φωτός, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στην ανάπτυξη της συνείδησής της. Ας ελπίσουμε πως ο άνθρωπος θα εκμεταλλευτεί την ισχύ που του παρέχουν αυτές οι μυστηριακές τεχνικές με σύνεση και δίχως ιδιοτέλεια, μια και σε αυτήν τη ζωή είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.